میکرولایت

به شما پیشنهاد میکنیم قبل از مطالعه این بخش ، بخش معرفی پاراگلایدر را مطالعه فرمایید .

بطور کل انواع وسایل پرنده کوچک موتوردار از قبیل هواپیماهای کوچک، کایت موتور دار و پاراموتور در این گروه قرار می گیرند .

تاریخ و تمدن ملتها نشان می دهد ، انسان از بدو پا نهادن بر این کره خاکی بدنبال راه کردهایی برای ورود به آسمان بوده است ، از این رو با رشد تکامل و علم بشری ، نقشه ها و و دستگاهای متفاوتی بر عرصه ورود به آسمان ره گشودند. بدلیل اینکه انسانهای متفاوتی در طول تاریخ در سراسر هستی در امر هوانوردی فعالیت می نمودند طبیعی است که سیلقه های گوناگونی در این امر دخیل باشد. در نتیجه انواع وسایل هوانوردی با کارکردهای متفاوت و اهداف گوناگون بر طبق سلیقه های متفاوت بشر متولد و تا به امروز تکامل یافته است .

میشود هواپیماهای آکروبات و ورزش چتربازی را حاصل ذهن انسانهای ماجراجو و هواپیماهای اختصاصی گران قیمت را حاصل نقشه های کاری یا تفریحی انسانهای مرفه دانست .

شاید شما هم مثل ما عاشق زیبایی آسمان بوده و مدام نظاره گر حرکت ابرها و دیگر مخلوقات خداوند در آسمان باشید. شاید هم علاقهمند باشید با حداقل هزینه همانند یک خلبان به هوانوردی بدون مزاحمت بپردازید و الخصوص همانند من علاقه ویژه ای داشته باشید که در دستگاهی بنشینید که در حین پرواز براحتی از تماشای مناظر طبیعت ، بدون مزاحمت پنجره های هواپیما بهره ببرید و همچنین در حین پرواز از آب و هوای پرواز نیز لذت برده و بادهای آسمان صورت شما را نوازش نمایند .

برای این منظور ما کوچکترین هواپیمای جهان یعنی پاراموتور را پیشنهاد می کنیم

در سراسر دنیا مشتاقان پرواز بیشمارند که با دستگاه پاراگلایدر آشنا شده و به علت سکونت در شهر های نزدیک کوهستان از این دستگاه به خوبی بهره می بردند .

از آنجا که دستگاه پاراگلایدر بدلایل فراون از جمله اینکه نسبت به دیگر وسایل هوانوردی کم هزینه و حمل و نقل آن بسیار آسان بوده و همچنین جهت نگهداری به آشیانه نیاز نداشته و... ،در دهه های اخیر در خیل عاشقان پرواز از جایگاه ویژهای برخوردار بوده و بسیار سریع رشدنموده است .

در سالهای اخیر عهده کثیری علاقهمند به پرواز نیز بودند که به طرق گوناگون از جمله مسافرت به نقاط کوهستانی ، با پاراگلایدر آشنا گردیدند اما به علت سکونت در شهرهای بزرگ صنعتی و دوری از کوهستان ، قادر به پرواز با این دستگاه فوق العاده جذاب نمیگشتند .

از این رو عاشقان پرواز ، در مناطق فاقد کوهستان نیز جهت استفاده از جاذبه های پاراگلایدر ، راه کارهایی در سالهای آتی به مرحل اجراء نهادند. از جمله این راه کارها ، قرار دادن موتور میکانیکی و پروانه در این دستگاه ، جهت خنثی نمودن جاذبه زمین و تولید نیروی بالا برندگی (نیروی برا) به هنگام پرواز می باشد .

para = سر پناه ، پناهگاه glider = سر خورنده

بدین منظور با قرار گرفتن موتور در زیر پاراگلایدر و تغییر یافتن نوع کاربری ، نام این دستگاه به پاراموتور تغییر یافت .

پاراموتورها به دو دسته کلی تقسیم می شوند :

بدون trike = بدون سه چرخهاز این دسته می شود در اکثر شرایط که هوای پرواز مناسب باشد استفاده کرد و از قدرت مانور بالایی نیز بر خوردار است .این نوع پاراموتور به چتر نجات بوده و در مواقع خطر خلبان و خود دستگاه را از نابودی نجات می هد .
با trike = با سه چرخهاین طبیعی است در نقاط مختلف جهان ، دستگاه پاراموتور نیز ، پا به پای رشد و تکامل وسایل پروازی تکامل یافته است و در سراسر جهان افراد و کارخانجات بسیاری وجود دارند که به تحقیق و تولید انواع پاراموتور اشتغال دارند .


8775  111  0916
در صورت هرگونه سوال می توانيد با شماره فوق تماس حاصل فرموده و يا از طريق لينک زير سوال خود را مطرح فرماييد

ارتباط با ما

همچنین بخوانید :